LUISTER MEE naar Radio NosTos en speel af met:

(ZON) DAGARTIEST FLEETWOOD MAC (30 MEI)

pic
28-05-2021

Eindelijk is het dan gelukt, na diverse pogingen om deze band als dagartiest binnen te halen voor het programma Muzikaal Ontwaken, staan ze dan a.s. zondag op het radio NosTos podium. De grote hits uit de jaren 60,70 en 80 komen zondagochtend aan bod in de 4 uur durende ochtendshow van Michel van Zuijlen. 

Beleef ook weer het gevoel van toen met 11 muzikale nummers van deze band. Ben jij er ook bij? Je bent welkom vanaf 8:00 uur via onze luisterstream en radioplayer Een Verzoekje blijft welkom, hiervoor kun je gewoon lekker ouderwets bellen naar de studio; 0413 288954

 

Biografie

Fleetwood Mac, deze Brits-Amerikaanse band werd in 1967 opgericht in Londen. De band kende twee relatief succesvolle periodes, die gekenmerkt worden door de verschillende muzikale stijlen die de band in die periodes heeft gehad. In de eerste jaren na de oprichting door Peter Green werd er met name blues gespeeld en heette de (oorspronkelijk) Britse band Peter Green's Fleetwood Mac.

De groep evolueerde na de beginjaren tot een popgroep met steeds wisselende bezettingen. Na het vertrek van Peter Green trokken drummer Mick Fleetwood en bassist John McVie de muzikanten Christine Perfect en het Amerikaanse duo Stevie Nicks en Lindsey Buckingham aan. Met de komst van deze muzikanten werd in de periode tussen 1975 en 1987 een meer pop-georiënteerde weg ingeslagen. In deze periode werd het roemruchte album Rumours uitgegeven, dat nu nog geldt als een van de best verkochte albums wereldwijd aller tijden.[4] In Nederland en België is Fleetwood Mac zowel bekend door hits uit de Britse periode (zoals Need Your Love So Bad en Oh Well), als door hits uit de Amerikaanse periode (zoals Don't Stop, Go Your Own Way, Dreams, Everywhere en Little Lies).

Plaats een reactie

* = verplicht veld

Nog geen reacties

Geen datum
Nog geen reacties geplaatst
NU LIVE! pic
PROGRAMMA:
- NosTosNacht
Showtime: 00:00 - 07:00
ONS PROGRAMMA
00:00
NosTosNacht
DJ:
08:00
Muzikaal-Ontwaken
DJ:
12:00
Radio NosTos Lunchpakket
DJ:
14:00
MiddagMix
DJ:
18:00
Bel & Bestel
DJ:
GASTENBOEK
KennethPaf
12 Oct - 17:14

Het was weer genieten met de muziek op Radio NosTos

Remco saturnus
10 Oct - 11:12

Goedemorgen
Wat leuk dat je ons noemde in je programma. Het dondert en het bliksemt hier nu in de kantine bij het volleybaltoernooi. Dank je...

AndrewRed
09 Oct - 06:40

Great Radioshow. 

Grtz from Boston

Radio NosTos 2021 - Copyright - Alle rechten voorbehouden