LUISTER MEE naar Radio NosTos en speel af met:

(MAAN) DAGARTIEST THE BEATLES (24 MEI) 2e PINKSTERDAG

pic
21-05-2021

In een carrière van amper tien jaar tijd werden de Beatles, begonnen als een van de vele beatgroepjes in Engeland, de grootste band ter wereld. Vijftig jaar later is de band van John Lennon, Paul McCartney, George Harrison en Ringo Starr nog altijd een van de invloedrijkste groepen uit de geschiedenis van de popmuziek.

2e Pinksterdag heeft Radio Nostos een extra uitzending van Muzikaal Ontwaken en de Beatles zijn dan de Dagartiest. Slechts 11 keer zijn ze dan te horen in dit ochtendprogramma. Het repertoire van deze heren is zo groot dat we gemakkelijk een week lang kunnen vullen met Beatles muziek. Het wordt dus weer moeilijk kiezen voor Michel. Zijn het de grote hits of worden we getrakteerd op een paar vergeten muzikale hoogstandjes van deze heren. We zetten de wekker op 8:00 uur en we gaan ook maandag genieten van deze extra uitzending van Muzikaal Ontwaken......en o ja je kunt gewoon ouderwets bellen naar de studio voor een verzoekje.

Luisteren kun je met onze Radioplayer

Plaats een reactie

* = verplicht veld

Nog geen reacties

Geen datum
Nog geen reacties geplaatst
NU LIVE! pic
PROGRAMMA:
- NosTosNacht
Showtime: 00:00 - 07:00
ONS PROGRAMMA
00:00
NosTosNacht
DJ:
08:00
Muzikaal-Ontwaken
DJ:
12:00
Radio NosTos Lunchpakket
DJ:
14:00
MiddagMix
DJ:
18:00
Bel & Bestel
DJ:
GASTENBOEK
KennethPaf
12 Oct - 17:14

Het was weer genieten met de muziek op Radio NosTos

Remco saturnus
10 Oct - 11:12

Goedemorgen
Wat leuk dat je ons noemde in je programma. Het dondert en het bliksemt hier nu in de kantine bij het volleybaltoernooi. Dank je...

AndrewRed
09 Oct - 06:40

Great Radioshow. 

Grtz from Boston

Radio NosTos 2021 - Copyright - Alle rechten voorbehouden