LUISTER MEE naar Radio NosTos en speel af met:

Elton John stelt Europese najaarsconcerten uit

pic
09-07-2020

 Met “pijn in het hart” heeft Elton John (73) vanwege de coronacrisis ook de data van zijn Europese concerten tussen september en december van dit jaar naar 2021 moeten verplaatsen. Op zijn website deelt hij een uitgebreid statement waarin hij ingaat op de moeilijke beslissing.

“Mijn concerten opnieuw inplannen is nooit een makkelijke beslissing, maar mijn prioriteit is altijd de veiligheid van mijn crew, het personeel op locatie en natuurlijk jullie, mijn geweldige fans” schrijft de zanger. “Met pijn in het hart moeten we de tourdata van 2020 waar we allemaal zo naar uitkeken, opnieuw inplannen.”

Hoewel hij er met zijn team hard aan heeft gewerkt, zegt Elton dat het niet makkelijk was om alles zo even op te schuiven. “Zoals je kunt voorstellen is toeren een hele onderneming, daarom hebben we veel tijd nodig gehad om alles te regelen zodat we iedere stad weer kunnen bezoeken en iedere show weer kunnen geven. Dank voor jullie geduld.”

Nieuwe data

Het tweede deel van de Farewell Yellow Brick Road-tour door Europa en het Verenigd Koninkrijk gaat volgend jaar op 1 september verder in Berlijn en bevat in totaal 48 shows die tot en met december 2021 gespeeld worden.

“Ik kijk ernaar uit om de Farewell Yellow Brick Road-tour volgend jaar weer te hervatten en ik hoop dat jullie er dan allemaal weer bij zullen zijn, zoals jullie mij al jarenlang tijdens mijn gelukkige carrière hebben bijgestaan”, schrijft Elton. “Blijf veilig en gezond allemaal.”

 

 

Bron:https://www.hln.be/

Plaats een reactie

* = verplicht veld

Nog geen reacties

Geen datum
Nog geen reacties geplaatst
NU LIVE! pic
PROGRAMMA:
Showtime: -
ONS PROGRAMMA
19:00
Hitmuseum
DJ:
22:00
Lovesongs
DJ:
GASTENBOEK
Michel
28 Jun - 15:43

Dankjewel TC

Francisca Brands
27 Jun - 12:01

Michel heel veel beterschap
Kop op tot de volgende uitzending maar weer.
Gr TC

Francisca Brands
22 Jun - 10:41

Ik liep vanmorgen met de hond buiten mijn telefoon stond aan en afgestemd op Radio Nostos dus kon ik onder het wandelen luisteren en gezellig mee f...

Radio NosTos 2021 - Copyright - Alle rechten voorbehouden